Home 生活 【美甲店推介】整甲推介 小編推薦你去的香港美甲店
荃灣美甲店推薦

【美甲店推介】整甲推介 小編推薦你去的香港美甲店

by 油尖旺金毛玲
13 views

美甲店推介 整甲邊間好? 美甲款式推薦2022

除了買化妝品、做facial、買護膚品,相信美甲、Gel甲都係每個女士嘅扮靚及洗費活動,小編嘅身邊都有朋友會自己買部美甲機來玩,但一定冇外間美甲店整甲整得好睇。講到美甲店,小編之前都試過好多間美甲店,唯獨有一間整咗好多年甲,都繼續幫襯,呢間美甲店不單價錢親民,而且質素非常好,仲可以比圖同佢哋跟住做。

講到美甲店最熱門嘅地方,相信每個人都會想起旺角新之城、元朗嘉城廣場、葵芳廣場等等,但小編做開嗰間就喺荃灣嘅地皇廣場314號鋪,美甲店叫「Nail Only美甲室」,美甲師叫 Hanna,而且美甲師都非常健談,因為整一次甲分分鐘要一至兩個鐘,所以美甲師好傾都係我條件一之。

美甲店收費如何?

美甲、Gel甲平嗎?那就見人見智,小編去過多間美甲店收費大概 $200-$400左右,要視乎你的圖案、複雜程度,有美甲店收費可以去到$500-$600,如果每個月都去都幾高消費,而Nail Only美甲店收費可睇睇以下價目表,同香港好多美甲店的價目表都差不多。

SOAK OFF 單色美甲 $198

HARD GEL 單色美甲 $228

腳 SOAK OFF 單色美甲 $288

*所有價錢已包拆卸舊甲+修甲+修死皮

雖然 Nail Only 美甲室 未必係美甲店中最平,但勝在美甲師專業,跟足小編比既圖案去整,而且質素都好好,再加上Hanna美甲師又好傾,叫小編都好難再搵其它美甲店試。

美甲款式推薦 2022

小編揀左幾張客人整過既美甲款式推薦各貪靚既位女士望望,如果你剛剛煩緊整甲去邊好,就推薦你去荃灣地皇廣場314嘅鋪的「Nail Only」美甲店。

值得推介的美甲店

美甲、gel甲係每個女士都經常會去消費、扮靚既活動,選擇一間有質素、可以信賴的美甲店好重要,,不一定貴先最好。美甲店的數目多不勝數,在旺角、葵坊、荃灣都好多,小編試過Nail Only美甲店就非常滿意,是一間值得推薦的美甲店,Nail Only美甲店是位於荃灣區,大家可以有時間真係可以試一試。雖然可以walk in,但最好提早預約。

Nail Only 美甲店網站:https://nailonly.hk/

地址:荃灣大河道10-20號地皇廣場3樓314號舖 Tsuen Wan

IG:nailonly_

預約WhatsApp:98722492

You may also like

1 comment

Avatar
Judy 5 10 月, 2021 - 6:13 上午

呢間美甲店我都去過,Hanna美甲師好Nice,值得推介🥰

Reply

Leave a Comment